Koplampen gestolen in de Velasquezhof

Een oplettende getuige betrapte maandag rond 22:45 uur twee mannen, terwijl ze koplampen van een auto aan het stelen waren op het Velasquezhof in Alkmaar. Toen de dieven door kregen dat ze gezien waren, gingen ze er met de koplampen vandoor. De getuige ging er achteraan, maar ze stapten in een donkere auto en reden weg. De opgeroepen politie heeft tevergeefs naar de dieven gezocht.

Het signalement van de twee daders is beperkt: ze zijn 18 tot 20 jaar oud, ongeveer 1,70m lang en hebben een slank postuur. Getuigen en mensen met camerabeelden kunnen de politie bereiken via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem 0900-7000

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.