ALDI beschermt klanten met …. WATER!!

In deze tijd van Corona wordt iedereen er op gewezen dat je 1,5 meter afstand moet houden en je handen regelmatig moet wassen.
Ook in de winkels zie je dat er lijnen zijn getrokken, winkelkarretjes verplicht zijn en worden ontsmet alvorens je er een mee krijgt.
En inderdaad bij veel winkels ruik je het ontsmettingsmiddel dat gebruikt wordt om je winkelkarretje schoon te maken.
Bij de ALDI gaat het ietsje anders, er staan geen mensen om je karretjes schoon te maken en aan te geven als je de winkel in gaat.
Wel overal waarschuwingen en bij de kassa staan strepen voor de 1,5 meter afstand
Er staat ook dat een karretje verplicht is. Buiten staat er een flesje en wat papieren doekjes om je karretje mee schoon te maken.
Ik was toch wel nieuwsgierig wat voor ontsmettingsmiddel zij gebruiken want als ik op het flesje kijk is het bestemd voor sanitair reiniging zoals het toilet en de wastafel.
Ik spoot wat van de vloeistof op het papieren doekje en rook er aan. Tja wat rook ik dan, nou helemaal niets, niets wat maar enigszins op ontsmettingsmiddel zou moeten ruiken.
Nee sterker nog het is gewoon water. Ja water wat je ook thuis uit de kraan tapt. Nou fijne maatregelen neemt de ALDI om het Corona virus in te dammen moet ik zeggen.
En serieus je ziet de mensen hun handen er mee wassen en hun winkelkarretje er mee schoonmaken niet wetende dat ze dit met ordinair water doen en denken dat ze veilig bezig zijn.
Ik ga wel naar een andere winkel waar ze het Corona virus wel serieus nemen want dit is toch ronduit belachelijk wat zij doen.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.